Donacije

Študentska Iskra je neprofitno študentsko društvo, kar pomeni, da je naše financiranje omejeno na članarine članov_ic in priložnostne projektne prihodke. Na razpisih smo za osnovne projektne finance primorani tekmovati z velikim številom najrazličnejših društev, inštitutov in organizacij, kar je problematično za vse, ki se znajdejo v razpisnem delovanju. V takšnih primerih so finance vezane na točno določene projekte in dogodke v specifičnih časovnih okvirih, kar povzroča težave ob nepredvidenih stroških, ki se hitro pojavijo. V letu 2014 smo denimo organizirali protest proti Zakonu o visokem šolstvu ZViS-1 ter za organizacijo dobili več kazni, tako za celotno društvo kot za posameznike.

Stroški, ki se pojavljajo znotraj Iskre, so vezani predvsem na tisk letakov in brošur za dogodke ter na zgoraj omenjene primere poravnave nepredvidenih stroškov. Vse delo, opravljeno za društvo, kar vključuje tudi najvišje pozicije v društvu, oblikovanje in lektoriranje tiskovin, izposojo prostorov za dogodke, glasbena sodelovanja itd., je neplačano.

Če podpirate naše akcije in nam želite s takšnega vidika pomagati pri nadaljnjem delovanju, nas lahko na spodnji račun podprete s poljubno donacijo. Za vsako donacijo posebej se vam iskreno zahvaljujemo.

 

OBRAZEC ZA NAMENITEV DELA DOHODNINE

[KLIK]

 

TRR
Znesek nakažite na račun študentskega društva Iskra: SI56 6100 0000 4335 277 odprt pri Delavski hranilnici.
Referenčna številka: SI00 in datum
Koda namena: CHAR – Dobrodelno plačilo
Namen plačila: Donacija v podporo študentskemu društvu

ali

Za kakršna koli vprašanja nam pišite na info@studentska-iskra.org