Novice

ISKRIN OBVESTILNIK, JANUAR 2018

PRVE LETOŠNJE NOVICE IZ ISKRINIH LOGOV! Dobrodošli/e v novem letu! Tudi v 2018 vas bomo redno obveščali/e z najbolj zanimivimi in pomembnimi zgodbami, ki so nam in nam zagotovo še bodo vzele kakšno urico spanja, zrahljale živce, predvsem pa močno napele možgane, da skupaj poiščemo rešitev za slehernega študenta in študentko.

0 comments

ISKRIN OBVESTILNIK, NOVEMBER 2017

PRED VAMI JE SVEŽ ISKRIN OBVESTILNIK, PREBERITE JESENSKE NOVOSTI! Odslej bo obvestilnik objavljen na naši spletni strani in naročnikom poslan po elektronski pošti. Če se želite naročiti, nam pišite na e-naslov društva Iskra studentska.iskra@gmail.com.

0 comments

DELOVNI ODBOR ZA TEHNOLOGIJO VABI NOVE ČLANE IN ČLANICE!

“V Delovnem odboru za tehnologijo postavljamo pod vprašaj družbeno funkcijo in okoliščine uporabe tehnologije v sodobnem kapitalizmu in iščemo alternative za večjo družbeno-politično emancipacijo. Raziskujemo potencial razbremenitve človeškega dela, ki ga odpira področje kibernetike in umetne inteligence. Nenazadnje se ukvarjamo tudi z vprašanjem t. i. svobodnega interneta in spletnega piratstva ter z vprašanjem masovnega in […]

0 comments