Novice

ISKRIN OBVESTILNIK, JUNIJ 2018

Preden se tudi Iskraši in Iskrašice odpravimo na zaslužene počitnice, smo za vas pripravili zadnji, junijski obvestilnik. Vabljeni/e k branju!

0 comments

ISKRIN OBVESTILNIK, APRIL 2018

Pozdravljeni/e! V društvu Iskra v mesecu aprilu in maju pripravljamo kar nekaj dogodkov, na katere vas želimo povabiti z našim aprilskim obvestilnikom. Poleg tega pa smo vam dolžni povedati še vse, kar smo počeli v marcu. Lepo vabljeni/e k branju!

0 comments

ISKRIN OBVESTILNIK, MAREC 2018

DRUGE LETOŠNJE NOVICE IZ ISKRINIH LOGOV! Pozdravljeni/e! Oglašamo se z najbolj zanimivimi in pomembnimi zgodbami, ki so nam in nam zagotovo še bodo vzele kakšno urico spanja, zrahljale živce, predvsem pa močno napele možgane, da skupaj poiščemo rešitev za slehernega študenta in študentko.

0 comments

ISKRIN OBVESTILNIK, JANUAR 2018

PRVE LETOŠNJE NOVICE IZ ISKRINIH LOGOV! Dobrodošli/e v novem letu! Tudi v 2018 vas bomo redno obveščali/e z najbolj zanimivimi in pomembnimi zgodbami, ki so nam in nam zagotovo še bodo vzele kakšno urico spanja, zrahljale živce, predvsem pa močno napele možgane, da skupaj poiščemo rešitev za slehernega študenta in študentko.

0 comments

ISKRIN OBVESTILNIK, NOVEMBER 2017

PRED VAMI JE SVEŽ ISKRIN OBVESTILNIK, PREBERITE JESENSKE NOVOSTI! Odslej bo obvestilnik objavljen na naši spletni strani in naročnikom poslan po elektronski pošti. Če se želite naročiti, nam pišite na e-naslov društva Iskra studentska.iskra@gmail.com.

0 comments

DELOVNI ODBOR ZA TEHNOLOGIJO VABI NOVE ČLANE IN ČLANICE!

“V Delovnem odboru za tehnologijo postavljamo pod vprašaj družbeno funkcijo in okoliščine uporabe tehnologije v sodobnem kapitalizmu in iščemo alternative za večjo družbeno-politično emancipacijo. Raziskujemo potencial razbremenitve človeškega dela, ki ga odpira področje kibernetike in umetne inteligence. Nenazadnje se ukvarjamo tudi z vprašanjem t. i. svobodnega interneta in spletnega piratstva ter z vprašanjem masovnega in […]

0 comments